L’ alcaldessa de l’Hospitalet vol que els alcaldes comandin els Mossos a les seves ciutats

ACN. 10 DE MAIG DE 2011

Hospitalet de Llobregat (ACN).- “El cap de la policia local quan rep una ordre de l’alcalde o l’alcaldessa l’executa; el cap dels Mossos quan rep una ordre de l’alcalde o l’alcaldessa l’executa perquè vol”. I això ha de canviar, ha defensat la candidata del PSC a revalidar el seu càrrec l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín. Reiterava així la seva proposta perquè els batlles comandin la policia catalana a les seves ciutats, que el conseller Puig ja va descartar. Marín, però, li ha reclamat que no la respongui “en míting polítics” i ha demanat una reunió institucional. La candidata ha advertit a més que serà “implacable” amb els incívics i que farà complir l’ordenança de civisme “al límit” i “sense tolerància

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.